Gastenboek

Gastenboek
Gastenboek 2018-05-22T11:58:25+00:00

LAATSTE BERICHTEN

PLAATS BERICHT
PLAATS BERICHT

Lieve Sylvia,Hoera in 1 keer

Emma Fennema

Lieve Sylvia,

Hoera in 1 keer geslaagd!

Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen!
Je bent een zeer geduldige, eerlijk en lief persoon.
Dit heeft mij enorm geholpen waardoor ik nu vol vertrouwen de weg op kan.
Ook bedankt voor alle kopjes koffie en de kauwgompjes niet te vergeten 😉

Liefs,
Emma

Lieve Sylvia,Bedankt voor alle

Xavira

Lieve Sylvia,

Bedankt voor alle geduld die je met me hebt gehad. De boost aan zelfvertrouwen dat je me gaf in de auto. Bedankt voor de kauwgom en de lol en alle wijze raad. Het was een heerlijke ervaring met jou als instructrice. Ik heb leren loslaten en denk af en toe wat minder moeilijk 🤣. Maar jouw eerlijkheid en al wat ik benoemd heb, heeft me dat roze pasje bezorgd.
❤ liefs xavira

P.s. over 11 jaar komt Genova ook bij jou dus zorg goed voor jezelf 😘

Lieve Syl,Eindelijk heb ik mijn

Mathilda

Lieve Syl,

Eindelijk heb ik mijn rijbewijs! Heel erg bedankt voor de (erg veel) leuke en leerzame lessen! Jij hebt mij “het spel” geleerd van autorijden en het verkeer. Ik wil je enorm bedanken voor je inzet, enthousiasme en eerlijkheid. Ik wens je het allerbeste toe 😊

Ik ga je stiekem wel een beetje missen.

Liefs,

Mathilda

Lieve Sylvia,Via deze weg wil

Ricardo

Lieve Sylvia,

Via deze weg wil ik je heel erg bedanken voor de vertrouwde en fijne rij uren die we samen hebben meegemaakt. Ik hoop dat we elkaar zeker nog tegenkomen en je bent altijd welkom voor een bakkie. Houdt je ons op de hoogte van jullie huis?

Je bent de beste rijschool van Friesland.

Groetjes, Ricardo

Beste Syl,Bedankt voor alle geweldige

Berkay Karacaoglan

Beste Syl,

Bedankt voor alle geweldige rijlessen en bedankt voor alle adviezen. Mede dankzij jou in 1x geslaagd.

Lieve Sylvia,Je hebt me het

Carolien

Lieve Sylvia,

Je hebt me het mooiste Sinterklaascadeau ooit gegeven! 😊 In één keer slagen voor mijn rijbewijs. Heel erg bedankt daarvoor! Het was me het avontuur wel maar de aanhouder wint. Bedankt voor je hulp, steun en geduld om me het ‘spel’ te leren.

Veel liefs Carolien

Lieve Sylvia,Bedankt voor alle leuke

Iris van Dijk

Lieve Sylvia,

Bedankt voor alle leuke rijlessen! Ik vond het altijd heel leuk en elke les leerde ik weer iets nieuws. Je hebt veel geduld en je weet dingen goed uit te leggen. Daardoor heb ik nu ik 1x mijn rijbewijs gehaald! 😉

Groetjes,
Iris

Lieve sylvia,Bedankt voor alle super

Iris van zwol

Lieve sylvia,

Bedankt voor alle super leuke lessen, de koffiemomentjes en natuurlijk de kauwgom. Doordat je altijd zo geduldig blijft en alles duidelijk uitlegt heb ik nu mijn rijbewijs gehaald. ik ga nu met vertrouwen de weg op en hoop dat ik nog veel veilige kilometers mag maken.

Heel erg bedankt!

Lieve syl,Bedankt voor de gezellig

Mirjam Rijpma

Lieve syl,
Bedankt voor de gezellig uren samen, al die heeerlijke kauwgompjes en de mooie opmerkingen die ik vaak tegen me aan gegooid kreeg. Maar vooral heel erg bedankt dat ik dankzij jou nu met alle vertrouwen de weg op kan. Ik wens jullie heel veel plezier en geluk in jullie nieuwe huisje. Ik laat nog wel even weten hoe ik het er vanaf breng in onze eigen auto en misschien komen we elkaar onderweg nog wel een keer tegen;) Maar goed, bedankt dat je me zo goed hebt leren autorijden, en nu dat er weer wat leerlingen weg zijn niet teveel nieuwe aannemen he!
Liefs Mirjam

Lieve Syl, Wie moet mij

Anke

Lieve Syl,
Wie moet mij nou aan een man brengen? Grapje, even zonder gekkigheid..
Wat hebben we het gezellig gehad in de auto. Ik ga het echt ontzettend missen en jij hebt mij zo goed leren auto rijden, dat het me is gelukt om in 1x te slagen. Ik voelde me op m’n gemak en vertrouwt bij jou. Bedankt voor alles!!!!
Dikke kus ❤️